Hvad er der inde i plantekassen?

Lavet af Max & Bien fra Amsterdam, Holland

"Gouda" ostehjul

Dette er en af ​​de allerbedste veganske oste, lavet af Max&Bien. Den er smagfuld, aromatisk og mundvandsvandende god. Takket være modningsprocessen har alle smagene god tid til at udvikle sig. Det er den perfekte forret til at ledsage en velsmagende håndværksøl. Prøv det selv!

Vidste du... denne plantebaserede ost er ret speciel, fordi den er lavet som en hel ost eller et "ostehjul" i Gouda-stil? I 2021 var Max&Bien den allerførste osteproducent, der lancerede en vegansk variant af ostehjulet!

Ingredienser: Vand, kokosolie, modificeret kartoffelstivelse, tapioka, gær, salt, mælkesyre, løgpulver, hvidløgspulver, timian, basilikum, rosmarin, estragon, solsikkelecithin, naturlige aromaer, kaliumsorbat, caroten, vitamin B12.

Lavet af pangea fra Toscana, Italien

"Parmesan ost

Pangea Foods' Aged Gondino er et kikærte- og kokosoliebaseret vegansk parmesan-alternativ. Med en smag og tekstur, der er så tæt på originalen, vil dette vinde over den voldsomste parmesan-elsker og endda italienerne!

Håndværkerfremstillet i Italien, Pangea Foods er stolt af at skabe topkvalitet og autentiske veganske ostealternativer, der er fri for animalske produkter. Faktisk mener vi, at dets økologiske produkter uden tvivl er de bedste af sin slags på markedet!

Lagret Gondino kan bruges ligesom almindelig Parmesan eller Grana Padano; bare riv eller skær den på pizza, pasta, risotto, salat eller din helt egen kreation. Det er også en smagfuld tilføjelse til et vegansk ostebord.

Og det er certificeret organisk

Ingredienser: Vand, kartoffelstivelse*, kokosolie*, kikærtemel* (10,8%), næringsgær, havsalt, naturlige smagsstoffer.

*Ingredienser fra økologisk landbrug.
Allergener: Kan indeholde spor af soja, nødder, sesam og selleri.

Tilføj en ekstra til din Plantbox

Lavet af Les Nouveaux Affineurs fra Paris, Frankrig 🇫🇷

Fermenteret "Brie"

Efter at have forført alle fra stjernekokke til foodies og vundet adskillige priser, er Les Nouveaux Affineurs' Brie allerede defineret som en gourmetklassiker!

En glat og meget generøs pasta, en fin blomstret svær, der lidt modstår knivens blad - smagen er en sky af sødme, når den er ung, og har kraftige noter, når den er mere moden.

I madlavningen kan brieosten bruges rå i salater, blandet med en cremet sauce til pasta eller risotto, eller i varme retter som svampetærte og ravioli.

Udover at være lækker er den også laktosefri, kolesterolfri og indeholder halvdelen af ​​det mættede fedt fra en tilsvarende ost.

Ingredienser: Sojajuice* (Frankrig), cashewnødder* (Vietnam), salt, gærer.

*Ingredienser fra økologisk landbrug.
Allergener med fed skrift.

Tilføj en ekstra til din Plantbox

Lavet af Happy V fra Tallinn, Estland

Hårdttræ røget "Pepperoni"

Happy V's Pepperoni Sausage er et elegant vegansk alternativ til traditionel Pepperoni. Den smager lige så røget og konsistensen er tør og fast, men tilsat lidt varme giver den en mild krydret smag så fremtrædende i den gode gamle Pepperoni. Tilføj noget action til dine plantebaserede retter; prøv det i pasta, pizza, gryderet eller lige ud af pakken som snack, koldt eller opvarmet. Du vil ikke tro det er lavet af planter!

Ingredienser: Vand, hvedegluten (33%), kokosolie, speltmel (4%) — indeholder 2% eller mindre af: krydderier (muskatnød, sort peber, koriander, allehånde, kardemomme), smagsstoffer, mononatriumglutamat, dinatriuminosinat, fortykningsmiddel: agar og natriumalginat, salt, farve: jernoxider.

Allergener med fed skrift

Tilføj en ekstra til din Plantbox

Lavet af Happy V fra Tallinn, Estland

Ekstra røget "salami"

Happy V's røget Salami er et plantebaseret alternativ til traditionel salami. Den samme subtile røgduft, betydelig tør tekstur og rig smag med koriander- og ingefærtoner.

En fantastisk måde at servere pålæg, delikatessefade, sandwich og pizza.

AMALAs konstante hit.

Vand 49%, hvedeprotein 31%, kokosolie 11% — indeholder 2% eller mindre af: sojaprotein (ikke-GMO), modificeret stivelse (ikke-GMO), salt, krydderier (peber, koriander, ingefær), dextrose, ascorbinsyre, gærekstrakt, smagsstoffer (herunder røgaromaer), farve: jernoxider, fortykningsmiddel: citrusfibre.

Allergener med fed skrift

Tilføj en ekstra til din Plantbox

Lavet af Amala fra Vilnius, Litauen

Røget "Kabanoz"

Fantastiske, naturligt trærøgede plantebaserede tynde pølser til snacking. Det er lige så velsmagende som kød, fordi det er beriget med naturlige krydderier og duftblandinger. Dens unikke tætte struktur gør smagen perfekt. Ideel til en roadtrip eller camping ved bålet med venner, som snack til kolde drinks.
Den absolutte mester for AMALA snacks delikatesser.

Ingredienser:
Vand 47%, hvedeprotein 33%, kokosolie 10%, indeholder 2% ≤: modificeret majs tjære (ikke-GMO), sojaprotein (ikke-GMO), salt, krydderier (koriander, peber), krydderiekstrakt, dextrose, gærekstrakt, smagsstoffer (herunder røgaroma), citrusfibre, farve: jernoxider.

Allergener med fed skrift

Tilføj en ekstra til din Plantbox