About Us

Plantbox startede med en mission om at finde og gøre tilgængelig Europa's bedste plantebaserede fødevarer. Selvom vi er en ung virksomhed, startet af Marcus Maar i november 2023, er vi allerede kommet langt - og vi er kun lige startet.

Vi er glade for at være på rejsen og håber du vil med.

En personlig note fra ildsjælen bag Plantbox

Det største vi hver især kan gøre for planetens velvære er, at spise mere plantebaseret. 91% af Amazonas-junglen, vores planet's lunger, bliver afskovet fordi vi gror soya til dyrefoder.

Samtidig skal man være ufattelig stålfast i sin sag når det man møder i supermarkedet, på restauranter og convenience butikker ofte savner smag, kvalitet og simpelthen håndværk.

Jeg startede derfor Plantbox for at sætte madglæde forrest på den plantebaseret agenda.

Få måneder inde i rejsen har det allerede været en stor oplevelse med hundredevis produkter fra hele Europa der er smagt og testet, samt lange nætter på lageret for at give Plantbox sit første luftsus under sine vinger.

Og det har været hvert øjeblik af arbejdet værd når beskeder af taknemmelighed og begejstring kommer ind fra folk nær og fjern, der har smagt produkterne i deres Plantbox, og som finder fornyet livskraft i deres valg om at spise plantebaseret - for planeten, for helbredet og for dyrene.

Vi er kun lige startet og jeg kan ikke vente på et forhåbentlig fantastisk 2024 og alt det må bringe. Tak til jer alle for at gøre det her til en vidunderlig meningsfuld rejse.

Grønne plantehilsner,

Marcus Maar